Opriți masacrul moralității în Vrancea!

Gabriel Postolache, președinte al Partidului Denocrat-Liberal și candidat pentru funcția de senator în Colegiul Uninominal 2 Vrancea, a lansat astăzi, 26 noiembrie 2012, în cadrul unei conferințe de presă, o scrisoare deschisă adresată lui Marian Oprișan, președinte al Consiliului Județean Vrancea.
Prin intermediul acestei scrisori, Gabriel Postolache își exprimă profundul regret față de masacrul moralității, pe care Marian Oprișan îl comite de 20 de ani. Acesta din urmă a oferit sprijinul acelorași oameni politici controversați care au promis în nenumărate rânduri vrâncenilor sprijinul lor, dar nu au oferit Vrancei decât numeroase scandaluri mediatice și câte o vizită electorală din patru în patru ani, în campaniile precedente.
Marian Oprișan a dovedit că se îngrijește cu atenție de bunul mers al campaniei acestor persoane (cele mai cunoscute fiind Miron Mitrea, Cristian Dumitrescu și Petru Filip), împiedicând celelalte partide să-și facă o promovare civilizată monopolizând orice tip de spațiu publicitar.
Deși îi reprezintă neproductiv în Parlamentul României pe vrânceni de mai multe mandate, acești oameni încă mai au curajul de a sfida bunul simț și inteligența cetățenilor, venind să le ceară votul și de această dată.
Scrisoare deschisă adresată lui Marian Oprişan

“Stimate Baron Local Marian Oprişan,
Opriţi masacrul moralităţii în Vrancea!

Aţi condus judeţul 20 de ani, mai mult decât oricare alt baron local din România. După 20 de ani, ne aşteptam să promovaţi la conducere vrânceni care să facă ceva pentru oameni.
Ce au făcut parlamentarii de Vrancea Miron Mitrea şi Cristian Dumitrescu pentru primarii şi pentru cetăţenii de aici? Pretindeaţi acum patru ani că veţi pune vrâncenii pe primul loc, iar astăzi le cereţi din nou votul pentru Miron Mitrea, cunoscut pentru scandalurile TV. Îl susţineţi şi pe Cristian Dumitrescu, acuzat că ar fi copiat într-o lucrare proprie pagini din cartea unui profesor universitar.
Votat acum patru ani de vrânceni, Cristian Dumitrescu a chiulit constant din Parlament. Ce lucrător onest şi-ar lua salariul dacă ar lipsi de la serviciu jumătate din timp? Aţi cerut interzicerea afişajului electoral, astfel încât vrâncenii să nu poată afla cine se luptă pentru voturile lor. De ce transportatorilor le e frică să-şi ţipleze microbuzele cu imaginea altor candidaţi decât cei de la PSD? Acum patru ani, stimate Baron Local Marian Oprişan, vă vedeam chipul zâmbitor pe panourile imense din fiecare sens giratoriu.
Eu am reuşit ca primar să termin cei 36 km de drum, să pun la punct 88 km de reţea de apă, să reabilitez patru şcoli şi o bibliotecă, să construiesc o şcoală şi o grădiniţă, să înfiinţez o piaţă pentru produse agricole. Intabularea terenurilor extravilane în localitatea mea este gratuită, iar utilajele agricole sunt scutite de impozit.
Pentru că am făcut ceva în Vrancea, pentru că m-am născut şi am crescut în Vrancea, candidez pe Colegiul 2 – Senat la alegerile din 9 decembrie.
Ce au făcut pentru Vrancea Miron Mitrea şi Cristian Dumitrescu, oamenii pentru care cereţi votul vrâncenilor?
În numele vrâncenilor care votează dreapta, vă cer să explicaţi de ce susţineţi candidaţi de import.
În numele vrâncenilor care votează dreapta, vă cer să explicaţi de ce nu sunt suficiente locuri de muncă în judeţ.
În numele vrâncenilor care votează dreapta, vă cer să vă preocupaţi mai mult de bunăstarea oamenilor decât de apariţiile TV din scandaluri.
Opriţi masacrul moralităţii în Vrancea! Opriţi presiunile! Opriţi permanenta persecuţie a celor ce luptă contra grupurilor de interese pe care le conduceţi!”
Gabriel Postolache,
Co-preşedinte
Alianţa România Dreaptă – Vrancea

Etichete: , , , , , ,

Sunteți aici: Prima pagină: » Judeţe » Vrancea » Opriți masacrul moralității în Vrancea!
Autor: pe 26 Noi 2012. în Comunicate, PDL, Vrancea. Poți urmări răspunsurile la acest articol prin RSS 2.0. Poți adăuga un comentariu sau un trackback către acest articol

Lasă un comentariu

Abonează-te la cele mai
importante ştiri din politica locală!

Adresa de email:

VIDEOTECĂ

Bistriţa-Năsăud
afis oficial varianta finala

Tabără de fotografie #TFB9Lumia930 pentru bloggeri, în Bistrița

Național În perioada 20-23 noiembrie, în Bistriţa vor ajunge 12 bloggeri, în tabără de fotografie pentru bloggeri #TFB9Lumia 930....

18 Noi 2014 / Niciun comentariu / Citește mai mult »
Vrancea
4

Opriți masacrul moralității în Vrancea!

Comunicate, PDL Gabriel Postolache, președinte al Partidului Denocrat-Liberal și candidat pentru funcția de senator în Colegiul Uninominal 2 Vrancea, a...

26 Noi 2012 / Niciun comentariu / Citește mai mult »
Gorj
ruset2

Ion Ruseț (PDL): În politică există norme pe care nu le întâlnești în viața de zi

Analize, Judeţe, Partide, PDL Ion Ruşeţ, preşedintele PDL Gorj şi candidat la Colegiul 1 Senat, a vorbit, într-un interviu acordat reporterilor alfanews,...

24 Noi 2012 / Niciun comentariu / Citește mai mult »
Bucureşti
dum

Lucian Diaconescu (ARD): România nu are Guvern

Analize, Judeţe Lucian Diaconescu, candidatul ARD la un post de deputat în colegiul 22 Bucureşti, a declarat zilele trecute că...

24 Noi 2012 / Niciun comentariu / Citește mai mult »

© 2018 Politica Locala. Toate drepturile rezervate.
Realizat de netclip